Yleinen

Lätkä bussilla Luleåån

Kärpillä oli vierasreissu lauantaina Poriin, niinpä Lätkäbussi suuntaa nokan naapuriin, Luleå – HV-71 matsiin.

Pakko sanoa että on se Ruotsissa pikkusen edellä tuo showmeininki. Ei oo missään Suomessa tuon tasoista alku showta. Koko kentän videot, valot ja varsinki ääni, huh. Musiikit soi kovaa, bassot tuli niin että lahkeet lepatti, mutta kuulu puhtaasti. Vaikka suomen halleissaki on äänenlaatua parannettu, nii ei vejä vertoja tuohon.

Peli itsessään oli Luulajan juhlaa, pari ekaa erää ainaki. Reilussa johdossa sitte aikovat pöydälleen ja pelin tempo Tippu ja HV71 pääs mukaan. Mutta lopputulos 6-3 oli aivan oikeutettu.

Tämän videon tein ihan opettelumielessä. Eli kuvasin ja editoin  luurilla,  Samsung A70. Editti appina Adobe Rush.  Oon vähän karsastanu luurilla kuvaamista ja varsinki editointia, mutta kun rajoitukset hyväksyy, niin eikhän nuillaki jotain saa aikaseksi. Jotkut väittää että tämä on tulevaisuus, toivottavasti ei kuiten minun aikana. Mutta pitää yrittää olla kehityksen mukana..

Ja kahteen kertaan piti tuubiin laittaa, eka blokattiin musiikin takia. Jouduin sitte opetteleen lisää editointia, eli äänet piti saaha pois joistain klipeistä. Ja tulipa tekstejäki värjättyä, eli ihan ok treeni..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top