Etäopetusta jo useampi viikko

Kevät on menny töiden osalta koronaa paossa täällä kotosalla. Taitaa olla jo viides viikko menossa, saa nyt nähä että jatkuuko tää koko kevään.
Aika paljo on uutta opeteltavaa tullu esiin, lähinnä erilaisia ohjelmia liittyen tähän etäopetukseen. Ja ihan korvienvälissäkin on jotain tapahtunut, paljo asioita jotka täytyy hoitaa erilailla ku normaali tilanteessa. Digiloikkaa on hypätty, en ole ollenkaan varma että onko se hyvästä..

Vaikka pääasiassa työt on hoidettu kotoa, niin musatalon opinnäytekonsertit on tehty musiikkitalolta. Toki porukka on minimaalinen. Esimerkiksi eka striimaus hoidettiin kahden hengen kuvaus miehistöllä. Mie kuvasin ja Jonne Paukkeri hoiti striimauksen, ohjauksen, kuvaleikkauksen, koko tarkkaamon homman. Äänet saatiin musateknoilta. Tätä kirjoittaessa on vielä kolme konserttia edessä, mutta näillä näkymin neki vedetään minimimiehistöllä.

Valmistuvien opiskelijoiden ja myös ekaluokkalaisten sähköisiä portfolioita oon tässä ohjaillut. Näitä omia, eri alustoilla olevia, nettisivuja olen käyttäny esimerkki materiaalina ja siinä sivussa päivitelly ja siivoillu myös omia sivuja.

Lisäsin kokonaan uudenki sivun, sielä pähkäilin omian sivujeni kehityskaarta. Nettisivut on mulla olleet jo opiskeluajoista lähtien, ekat omat sivut julkaisin vuonna 1998. Siitä lähtien sivut on mukana kulkeneet, muutaman ison muutoksen on vuosien mittaan sivut kokeneet, mutta pohjimmiltaan samoja sivuja oon vaan muokannut. Eihän muutos tosiaankaan tapahdu kerta rysäyksellä ja kaikkiin kehitysvaiheisiin on mukana tullut jotain vanhaa.

Vastaa

Your email address will not be published.